čerstvé
Diverzifikovat svoje pití podobně jako jídlo je dobrý nápad. A čerstvé freshe do toho krásně zapadají. Když je budeme užívat správně, tak nám budou pomáhat doplňovat dobře vstřebatelné vitamíny, minerály a další prospěšné látky.
Protože je to nejšetrnější metoda zpracování, suroviny se při tom nezahřívají a zůstává v nich tak nejvíc zdravých věcí, co v nich chceme nechat.
Máme na to velký americký odšťavňovací stroj, který nejdřív zeleninu a ovoce nahrubo rozdrtí a pak stlačí pres různě hrubé pytle. Můžeme tak ladit každou surovinu zvlášť, podle množství vlákniny, šťavnatosti i potřebného zpracování.
Po dlouhých zkoumačkách máme nakonec většinu freshů v plastových lahvičkách. Není to finální řešení, ale zatím nám to přijde nejlepší. Úvahy jsou za tím takové:
Po krůčkách to chceme zlepšovat a uvítáme odborné názory a rady.
Do kanclů, do kaváren, na eventy, do fitek nebo klidně i domů. Máme na to mobilní appku a umíme to dovézt druhý pracovní den dopoledne. Když k tomu přihodíte další zdravé pití nebo třeba kimchi, tak už dává smysl s tím jet přes celou Prahu.